Poți gestiona cine interacționează cu profilul și ce informații sunt vizibile altora prin setările de confidențialitate.
Pentru a modifica setările de confidențialitate:
1. Autentifică-te în cont.
2. Apasă imaginea de profil din dreapta sus și mergi la Setări.
3. Selectează Confidențialitate.
Vei găsi opțiuni precum:
• Cine te poate urmări
• Cine îți poate trimite mesaje
• Cine îți poate vedea prietenii
• Cine poate posta pe profilul tău
• Cine îți poate vedea ziua de naștere
• Confirmare pentru urmăritori
• Afișarea ultimei accesări (disponibil doar pentru Creator Pro Orange sau superior)
• Notificări la vizitarea profilurilor (disponibil doar pentru Creator Pro Blue sau superior)
• Afișarea activităților
• Stare (online/offline)
• Partajarea locației cu publicul
• Permite motoarelor de căutare să indexeze profilul și postările
După modificări, apasă Salvează.