Poți bloca orice utilizator pe Mondo Cam dacă nu mai dorești interacțiuni din partea lui.
Pentru a bloca un utilizator:
1. Mergi pe profilul utilizatorului pe care vrei să îl blochezi.
2. Apasă cele trei puncte verticale de lângă imaginea de profil.
3. Selectează Blochează utilizator.
Utilizatorul nu îți va mai putea scrie sau interacționa cu conținutul tău.
Pentru a debloca un utilizator:
1. Apasă imaginea ta de profil și mergi la Setări.
2. Deschide secțiunea Utilizatori blocați.
3. Apasă Deblochează lângă numele utilizatorului.